Monday, 30 May 2011

hadeh

hadeh
asal breakfast je sakit perut
tp kalau x mkn nti lapo
cene nk wat keje
kalau bgn lmbt ye la buleh brunch saje
ni idak
8am udah keluar g opis
mne nk tahan kalau 12pm baru mkn
hadeh

naek gunung baru sedar yg aku gayat
masok opis baru sedar yg aku xleh breakfast
ape ni ape ni
hadeh.


hadeh skli lagi untuk wifi usm
mcm hampeh
apehal x bg aku update blog plak
mcm la aku nk update salu-salu
kalau aku rajen naip je baru aku nk update
or i have something in mind that i wanna share
tp wifi usm telah menghancussskan idea aku
nk tgk drama korea online pn kejap2 disconnect
sakit hati.

naseb baek ade roommate sementara yg haru-biru
so xde la boring sgt night life di usm nih
thanks busuk
kak ifa, atiq n kak mira jgk. :)


ps: kaklong,kamu makin buyat kn?rindu saye x?mst rindu kan...hahaha

Wednesday, 25 May 2011

list list list

entry ini ntok en.nanex .pls take note ye wahai nanex.
ehem...mcm2 yg ceq gheti buat tau. meh nk list kan segala yg terlintas kat kpla otak ni.

-jalan
-lompat
-makan
-tido
-bergolek+berguling atas tilam
-melihat segala yg boleh dilihat
-type msg gne hp + keyboard com
-ber-facebook
-blogging
-membaca
-menulis
-mengeja
-solat
-tido
-ketip kuku
-duduk
-menari nari
-berlari lari
-bergelak gelak
-menangis nangis
-bercakap cakap
-iron baju
-basuh baju
-sidai baju
-sapu sampah
-gunting kertas
-mandi
-gosok gg
-menguap
-besihkan ayam + udang + ikan + sayur

ps: hadeh..mcm xde yg melintas dh je kat kpla nih.yg selebihnye tu anggap je reti except berenang.hehee.. :P

Tuesday, 24 May 2011

:: X-Yong Yap II ::

Hasihh…dh 2 minggu jejak tanah rata tp baru skang bleh update. Ntah pape btol wifi usm ni.nk update blog pn lembab nk mampos.tp bukan dh tahap lembab dh ni,nk pusing2 loading je..sampai bila mau pusing2 pn tatau la..hih~

hokeh..here i am to stoli moli my new experience went hiking last 2 weeks. ^^


view of Mount Yong Yap.

X-Yong Yap II which took about a week, started from Friday evening (err.. actually dari monin kot.start kat bilik kiah..huhu ) till the next Thursday evening. Well, as a first timer,mmg aku x reti langsung la nk packing barang. Dgn barang yg mcm sgt byk je and some of them ade yg x guna pn sepanjang kat yong yap (yy) tu… pagi2 jumaat yg x berapa nk pagi sgt tu dh sebok2 pegi bilik kiah. ‘cene nk kemas? X reti x reti…mcm x muat aje…’ Ayat ni je dh berjuta kali aku and peanut ulang kat kiah..huhuhu. kemas2 then tarik sume kuar blek. Then susun blek…boh blek lam beg yg besau x besau mne tu..48 L je..xde la besau mne. Nk banding ngan beg kiah yg mcm ble boh dy skli lam tu..huhuu~

Tensi2 kemas, kuar kejap. Pegi cari hadiah besday ntok kaklong. Cz dh janji nk kasi atas puncak nti. Xleh la nk hancurkan hati dia sbb dh janji..thanks to a person yg tolong bawak kn ek...nti kita mkn eskrem ek..hehe. J Kaklong, sori ye hadiah ikut ape yg kamu demand. X sempat nk pk bg adiah laen. But I’m so happy to see that u’re touched when I gave u that simple adiah. =)

Ok, back on the track. X abes kemas ag tp dh kene g umah kayak. Maka, sumbat saje segala barang masok lam beg bwk pegi umah kayak. And thanks to Nanex cz tolong kemas barang..hehe. akhirnye,penuh gak beg tu ngan barang2 sniri + rations…xde pape sgt pn ration yg aku bwk…megi berpuluh bungkus + ikan bilis + bihun + amende tah ag…tp beg tu mcm berat giler je..yela,g class pn x bwk buku tebal2.kalau bwk laptop pn dh bising2 senget bahu bagai. Ni bwk beg hiking yg mcm2 ade..mmg ase mcm nk patah je la bahu ni..huhuuu~

Mlm bertolak..ade la abg dua org ni dok kat seat blkg aku and peanut. Kiah dok tepi seat kitorang. Kiah ngan syamir yg sengal itu. Eh,dua2 pn sengal.tp syamir double kesengalannye..haha. abg suar 3segi a.k.a abg ipin ngan zul. Tp aku panggil sorang upin,sorang ipin.hehe.. :P

abg ipin and zul.posing baeeekkk punye!~
mula2 segan2 gak nk tego tp last2 depa pn merapu gak..ble plak dok jadi anak2 ayam kiah ngan syamir. Ramai btol anak2 ayam kamu2 ye..skli ngan aku pn kne gak..bising sungguh lam bus. Azzam pn menjadi gak...sengal semua.sengal sengal sengal! Hahaha.tp best merapu2 mse on da way pegi.cz blek nto for sure sume lena je…kitorang merapu sakan smpai la tiba ke destinasi iaitu dekat2 ngan masjid kg. raja. Stay overnight kat masjid tu..bergelimpangan tdo kat luar tu cz dlm xleh nk masok,pintu kunci. After briefing cket2, dpt password bagai,maka tdo la kitorang. Wait for the next day to start our mission. :)

1st day :: Saturday :: 7th May 2011
Bgn.cuci muka.gosok gg.solat.tukar baju.kemas beg lagi.breakfast.briefing.ice-breaking.tunggu 4WD sampai.amek2 pic cket.merapu2 banyak.naek 4WD drive.


breakfast sme2... :)

kiah tolong aku settlekn beg smpai nmpk sinar 'nur' tu...hehe

kami kami bersama di atas 4WD ini for 3 hours..

amek gambo ramai2 dlu b4 naek 4WD.

mmg melepssss sgt 4WD ni. Giler mencabar.  Giler best. Mcm2 aksi kitorang sepanjang jln. Aku tampo kau, kau siku aku, aku pijak kaki kau, kau duduk atas kaki aku…haisssshhh.pendek kata mmg mcm2. Yg kaki azzam dh jadi mcm tiang berpaut. Yg nanex plak konon cool je duduk atas besi tu.

Mcm kat bontot tu ade padding la kn... Ble absorb hentakan sepanjang jln.haha. last2 semua pn tergolek jgk..haha.

prisoner of yong yap... :P

3 jam atas 4WD dh mcm naek roller-coaster versi bukit dh. Terhentak merata, kne libas ngan daun + ranting bagai. Mcm kne rotan dh la kre…berbirat je tgn bercalar kne rating ngan daun pokok.. naek 4WD dr masjid tu smpai la ke perkampungan orang asli yg paling last skli,kampong kuala mu. Nme je perkampungan org asli, tp ketibaan kitorang disambut ngan bunyi2 lagu yg mcm2 lagu.ade set karaoke kot lam umah tu.jgn maen2, umah dr luar nmpk je mcm umah org asli.tp dlm umah tu x mcm tu kot..huhu~

perkampungan orang asli.


Lunch light2 kat tepi sungai tu…mkn roti sapu chocolate spread lam botol kaca yg gigih dibawak oleh kiah. Mekaseh kaklong…sye x mkn kaya,so naseb baek ade chocolate kamu tu..hehe.syg kamu lebih la!hehe…roti bape keeping tah+megi nanex wat 1 suap. X sempat nk suap yg next2 cz kne sengat ngan lebah. Dh la aim tmpat baek punye. Kat tgh blkg. Naseb la bwk beg x terase sgt skt tu.but till now still ade kesan kne sengat.

rehat2 kejap after lunch...and after kne sengat..huhuk
here wo go! The expedition started! Kne seberang sungai lalu atas titi rotan.awal2 ag aku dh terpeleot.lost control..haha.naseb baek x basah ag..tp ketaq nk mati la sepanjang atas titi tu.mmg kaki shaking habeh..huhu


my 1st day isn’t so hard compared to the 2nd day. Tp mencanak naek je la.then ade la kejap turun. Tp kejap je la. On da way naek siap ade orang nyanyi2 ag… *abg ipin la tuh.* yg x tahan lagu kanak2 plak tu. *papa ku pulang dr kota. Papa ku belikan kereta. Kereta kecil warna merah. Boleh ku bawa ke sekolah. Pon3 pon3 kereta kecil ku berbunyi. Marilah adek mari naek. Boleh ku bawa jumpa nenek.* but it doesn’t stop here coz we all reka lyric tambahan. Nenek buat cucur la, bwk pegi maen bola la…mmg merapu habeh la. Azzam and kiah, kamu mmg sengal.
1st night dlm hutan. Mandi dh dekat2 maghrib.kita mmg berani kn wahai khemah mates. Tp mndi air sungai mmg sgt best! Sejukkkkk…….! Pas mndi dok lepak2 tgk mereka-mereka maen kad. Syamir,kita tgk aje la kn..nti kita amek paper TERUP101 ek..mntk2 x fail la.dh blaja teori cket2 dh ngan abg ipin. Hahaha. Okeh.time to sleep. *awalnye 11 lbh dh golek.golek atas sleeping bag.kunun x sejuk sgt la pdhal tgh2 mlm masing2 bgn masok lam sleeping bag. Loqlaq sungguh.
1st day settle.and I’m still in good condition. :)


2nd day :: Sunday :: 8th May 2011



if not mistaken this pic was taken b4 we start our journey today. me with abg ipin and wawa. :)

gigih-gigih!

Awal2 perjalanan xde mencanak naek sgt.but only for few minutes je la jln yg ok rilek. Then dh start mencanak naek.fine,aku pewaaaiiiii (penat). Jln kejap je stop.jln cket je minum air. Mmg arini aku out. Kiah awl2 dh pegi depan. Tinggal aku ngan syamir kat tgh2. Naseb baek la bkn blkg skli. But kiah left us behind jauh jgk la.and so do we, tinggal group yg blkg tu. Sepanjang jalan aku ase penat.kaki sakit.dlm kepala ni dok pk kaki sakit je.takot kuku tercabut.dh la  baru 2nd day.jenuh la kalau kuku dh tercabut..wuuu...mcm nk nanges je sbb penat+kaki sakit sgt. Tp sedar2 je mmg air mata dh mengalir pn. I can’t help it. The tears fall down sendiri.out of my control.. T_T


malu sehhh….dh la syamir ade plak.guider pn nmpk..huk2.but kejap je..air mata tu pn cket je..x cukup nk penuhkn 7 tempayan pn.haha. ade skli tu nanges sbb nanex yg sgt garang itu telah marah.igt aku je kne marah,upenye kiah pn kne marah.nanex mmg garang.gaaaarang.
 *Cpt la!cpt la!*
*kaki sakit la!sabar la!*
Pastu aku stop kejap.airmata turun.cepat2 lap.hishh.ape ni airmata ni.xpyh la turun2.kejap je ag nk smpai checkpoint ble rest.sob sob sob…..

with kiah and mr.guider. pic baru pas nanges...lalala~

after rest kejap2 kat few checkpoints,perjalanan diteruskn.today is the day where we will reach the top of Mount Yong Yap. Sampai kat last water point before smpai puncak. Samsulhisam the project manager, x bg aku turun sbb trek nk turun tu giler susah.aku dh la gayat+takot.baru turun cket dh ketaq lutut2.so mmg x turun la.kasehan sama syamir+kiah turun amek air…..maafin sye x dpt ttulun amek air. T_T

lunch kat last waterpoint..


perut suda diisi.solat suda bersujud atas akar pokok.air suda penuh lam bladder.maka,move on bebeh!hahahahaa…x sure la bape jam naek naek naek tp yg pasti ade 1 tmpat tu aku dh nk menggelunsur jatuh.ntah salah pegang ape tah..sakit.huhu..

mereka-mereka yg gigih naek.

Naek naek naek dan naek.mmg xde langsung part yg turun.naaaaaaaek semata.fullstop.naek celah2 tepi batu.dahan.segala la pijak.segala aku pegang.segala aku paut.hih~
Taaaaaadaaaa!!! Dah smpai!
kat tempat yg view nye sgt cantek+nyaman! :)
syamir. bawang. abg johnny. najwa. en.wan

Dh sampai?? Tipu je…mne smpai ag.ade lam half hour ag kot baru smpai. Kat sini ade scenery yg amat chantek. Nmpk je scene ni tros terrrrrjerit cket panggil syamir.terrrrexcited plak.haha.
Dh abes amek pic bagai tgk2 scene chantek maka kne la lalui susah payah plak.tp aku ase sume susah.hari 1st je ble tahan.2nd day…huh~ =.=’

sini la yg jln tepi2 batu.mmg susah.kalau salah step bleh tergelincir+jatuh.aku dok jln sini dh terbayang dh aku jatuh.susah btol kalau over imagine ni.

Pas area yg susah2 ni kn…tbe2 nanex turun.pastu dgn garangnye berkata, “bg beg.” Arahan mandatory tu.otak dh x dpt process nk deny or accept.tros je ikut pe nanex ckp.huhu..
Time kaseh en.nanex.beg tu x berat pn kn?alaa,kalau nk banding ngan beg nanex,asenye lbh kurang sme ngan berat aku jeh.segala periuk stove gas sume nanex bwk.

Subhan'Allah.view on the way sampai puncak laaaaaaaaaaaagi chantek!serius chantek+sejuk!ala2 lam movie tu.mmg layan giler jln.dh la jln lenggang2 ade pouch bag je.beg nanex dh amek.and nanex dh hilang pn.ntah2 dh smpai puncak pn.yg aku dok jln rilek2 kak6 ngan syamir menikmati keindahan alam..hehe.mmg aku suke sgt part ni.ade lumut2 lembut..the air make me feel so good.really good.

Jalan-jalan menikmati keindahan tbe2 mai semak samun.and after that dgr bunyi2 orang ckp2.and in few minutes….dh smpai campsite kat PUNCAK!!! Extra excited! 

‘you have reached the peak of Mount Yong Yap.’
Tulisan tu kecik sgt.so aku type blek.haha.

ini syamir.sampai same2 kat puncak ngan dy. Thanks for the sneakers!coklat kejayaan..hehe.

Sampai je tros kaklong mai pelok.terharu.serius terharu kaklong pelok and at the same time aku terrrpijak kaki dy yg sakit tu.haha.cian kamu.but fair la.u make me cry tau.nanges ag.the 4th time punye nanges sbb kamu wat sye tacing2 ye. :P

me with peanut. tgk! Sweater kitorang sme..hehe.tp peanut x bwk yg bulu2 tu..nti berat beg. Nmpknye beg aku berat sbb bawak bulu2 ni la kn.. =.=

hokeh! Mlm yg ditunggu-tunggu! Mlm kat atas puncak!heeee~ motif aku tunggu mlm ni dh lari cz nk kasi birthday present kat kaklong tp abg ipin ckp pg sok aje laa…so postpone kejap.
kiah ade boh pic ni lam blog dy to xpe,aku nk boh jgk.ce tgk muke kiah tu.muke nk nanges cz sejuk sgt la tu…tp tu pas me and tasya peluk dy tu.pastu siap pakai 2 lapis sweater+sleeping bag to cover her body.kiah,chill!dh sampai puncak kne la feel the kesejukan atas ni. Tempat mne yg ble hembus2 nafas kuar mcm asap2 tu.buat o buat o bak kate peanut.hehe..


Dinner+sembang2+solat+masok dlm sleeping bag+pakai stoking 2 lapis+sweater yg x dibukak dari ptg+tdo.ade orang tu kn,tdo himpit2 i.then i himpit2 kat orang sebelah i.dh la smlm tdo himpit2 I jgk.mlm ni pn mau I pelok mcm smlm ke?hahaha.erm,bunyi angin di puncak mlm tu mcm bunyi ombak kat pantai.bila pk blek mcm takot pn ade.pnye la sejuk mlm tu. And actually guider kot ckp angin mlm tu mcm pelik cket. Pelik cene tu aku x dpt nk tafsir la cz that was my 1st time there.
Selamat mlm semua.see u in the morning.seejuuuukkkk…..weeee~


3rd day :: Monday :: 9th May 2011

pagi2 after solat. me and kiah with the legends….abg ipin and zul. 2x grad G7 nih..meleppsss sgt! ;) pic ini after mkn koktel abg ipin ngan zul buat.pastu nyanyi lagu birthday kat kiah.and bg adiah yg simple itu.haha.kiah tacing.tp x nanges la plak..haishhh.rugi.haha.
azzam the roti canai chef.haha.diobserve oleh syamir.berterabur segala barang.ish2…

me and kiah di pagi hari di puncak gunung dgn ketinggian 2168m. cantiknye keindahan alam ciptaan Allah!  :)
3 jejaka dr pusat sukan..hehee.pegawai pengiring.
ini geng lompat2 dari kejut.laju giler.huhu...~ azlan.jia.haiqal.kupukupu.zubair.syahir.

incek nanex yg garang with abg wan yg lek lek aje.thanks both of u. :)

abg johnny yg cool.thanks for your help and the pictures.sepanjang jalan dia amek gambo..kitorang ape ag,sengeh aje la..hehee

me in yong yap shirt. t-shirt yg cantek.i like ~ :)
kaklong yg berlari-lari ke puncak.tahniah!perut kamu sampai ke puncak dlu.. :P

orange~ peserta X-Yong Yap II KRU USM 2011. Congrats all! puncak Yong Yap suda ditawan! :D
taaaaaaaaaaaata puncak yong yap! Till we meet again.. erk?again?maybe not.once is enough. Now heading down..yg mmg down btol2 down saje.

eh..ade camera plak...senyum kejap.hehe :)



stage 1: area akar2 kayu saje.tanah lembik.this stage mmg buat kaki aku shaking.giler ketaq nk pijak akar kayu yg besau2 tu.dh la licin..aku siap wat aksi bergayut ag.sbb x tau nk step kat mne.and I really hate this part.the fifth teardrops kat end of this stage.fine,aku mmg cepat kecik ati.bila dh kecik ati aku cepat nanges.aku mmg suke nanges2 ni.sbb tu panjat gunung je 5x nanges.tp abg ipin ckp xpe 5x,jgn lebih dr 7x.thanks abg ipin,u make me smile even I cried.and syamir,sorry ye nanges cepat sgt,xsempat nk record kn?next time ye…or maybe no next time.hehe.. *malu dgn syamir+abg wan*

buleh pulak hg mkn kitkat time2 ni. =.=’

see the akar kayu? Actually now stuck kat sini.but then abg johnny took out his handphone and snap our pic. *muka ketaq*

settle stage ni, jln turun mcm biasa.eh,aku x biasa.so mmg susah nk cari step.jln pn slow sgt.budak2 kejut,korang turun maen lompat2 aje..toing toing aje turun.sori la weh,aku mmg ketaq.can’t help it.sorry I blocked your way.huu~
lunch time! And another water point yg aku x turun.giler jauh menurut yg turun.so aku just lepak2 rilek2 mkn nasi 3-4 sudu.kesian azzam.lutut beliau out.slow2 aje ok..sampai jgk nti.jgn isau..ade je org yg lmbat jgk.. *that person is me.haha*

erk...why we look like that? xpe.abaikan..~

continue our 3rd day journey down down down to the last campsite. Oh,my legs are totally out! Sgt penat ok.dh nme pn hiking+trekking,for sure la akn penat.xmau penat xpyh hiking.pegi jln2 kat queensbay pn kaki dh lenguh.ni pulak jln kat hutan.hadeehhh~

this time pnye journey mcm trekking je…cz xde panjat2 and xde turun dasyat2 punye mcm stage 1.. 2nd stage is redah sungai punye stage..huhu. mmg keje redah sungai aje…apit (guider) smpai kira ade bape sungai.aku redah je..smpai 10 je aku kira, then lost count cz dok pk sal kaki sakit sgt walaupn dh plaster 2-3 jari kaki+tgn.so according to apit, kitorang redah 16 sungai sepanjang ptg ni saje. Redah pnye redah, at last smpai jgk campsite. Aku ase kaki ni dh mcm hapa ag…cabut stoking yg 3 lapis ni, tgk2 cket condition kaki,then turun sungai.mandi.siap sabun2 ag…thanks to tasya and elma. :)

me n kiah makan nasi goreng pagi punye ngan serunding kiah.laparr sgt dh.x nyempat2 nk tunggu dinner.huhu~

dinner.solat.tp mlm ni mlm yg x ketahuan.mcm laloq2 je cz aku telan ubat.x tahan kaki sakit..wuuu~ nk tdo awal tp x berani cz kiah dok maen kad ngan mereka2 kat dapo.so join je la walaupn dh lali2..sembang2 kat kemah guider kejap.merapu2 dgr cite itu ini kejap then masok kemah tdo after sapu segala yoko yoko,lotion gamat 1 bdn..sape soh sakit sgt.kn mcm2 dh aku taruk..huu~
end of 3rd day. :)


4th day :: Tuesday :: 10th May 2011

seemmmart!~ posing dulu before start last day journey.syamir.wawa.abg ipin.me.zul.kiah.api tu saje nk wat efek bg nmpk cool kunun..haha

at campsite- last day. dlm utan pakai kain batik..melepsss x?hahaha!

This is the last day. our last journey and we will end the journey at Cameron. From perak to Pahang.cool.hahaha..perjalanan arini laaaaancar.hehehe…kiah ckp saye dan syamir laju je..hehe.beg suda ringan maa…tp actually rahsia kejayaan berlaju lajuan ialah…….syamir aje yg tau.heee~ *kiah sila jgn ckp pape pasal itu yek.sini sgt open.*
Redah redah redah sungai saje arini.tp sungai arini sgt mencabar.arus deras who.nk terbalek ase.ape je yg ble capai mmg aku capai je…huhu.maap la ye…kaki jejak je batu lam sungai tu tros shaking.bape byk sungai arini pn x tau la cz x sempat nk kira.dok pk xmo jatuh je.kang beg basah berat la… *pdhal beg dh sgt ringan cz nanex mntk barang mau beratkn beg beliau.maka beg aku teramat sgt ringan sampai ya maen lambung2 je.. =.=

ade part hutan yg diredah tu byk giler balak..besau2 plak.jenuh nk melangkah,merangkak,panjat.buat la mcm mne je asalkn dpt lalu..huhu.




perjalanan last day aku ase yg paling bahagia..and segan+malu.huhuk.tp sgt best mse last day.sbb dh nk blek..dh Berjaya menawan puncak yong yap.and yg plg penting hari last la beg yg paling ringan. Jalan pnye jalan smpaikan syamir igt silap jalan, tp teruskan jua…and akhirnye dgr suara org bising2…upenye….dah sampai!!!! :D

taaaadaaaaaaa!!! Dh sampai! Siap mandi2 sungai terakhir ag..hehehe.


mandi sungai sesudah sampai...hehe

the very very last journey is from sungai to masjid by 4WD. But we waited there for more than 3 hours if I’m not mistaken. Siap mndi+solat+kak6 pn 4wd x mai lagi…naek 4wd ke masjid pn best.dpt amek udara Cameron waktu senja…*takot jgk actually cz b4 nk naek tu aku dgr bunyi ‘benda tu’..bunyi mcm bunyi burung je tp guider ckp tu bunyi ‘benda tu’ la..siap tunjuk ag kat area atas bukit sane tu..meremang bulu roma..huuu~ * and dpt tgk scene Cameron waktu mlm..so nice. :)

sampai masjid,bersihkan diri+solat.then msok bus..dok kejap je tros tetdo.sampai usm je dh lbh kurang 3am waktu Malaysia. Map ye budak2 kejut…aku tdo x sedar pn korang kuar dr bus.jge2 je nmpk korang kat cafĂ©.sempat babai kat tingkap ngan muke terpinga-pinga.till we meet again u guys! And..our journey ended. Sweet memories will remain..not so sweet pn remain jgk..huhu.and yong yap, u gave me lotsssss of sweeeeeetttttt memories.with sweeeeettttt people around me.and sweeeettttt moments. Thanks byk2 ntok semua yg terlibat.and special thanks to u, u, and u.may our friendship last forever.


Mt. Yong Yap, u're extremely beautiful.

:: end of X-Yong Yap 2011 ::
ps: my 1st entry yg teramat panjang. mcm tulih karangan dah.. =.='
ps2: thanks for reading! ;)
ps3: thanks to abg johnny, bawang, samsulhisam and wawa for pictures. :)

Thursday, 19 May 2011

hope

seems like i missed a lot
or maybe u don't want to share
or maybe i'm a bit busy lately
or maybe both.


i'm sorry
it is too hard now
i'm trying to clear things between us
but seems so difficult.


i hope u understand
everything is just out of my control
i want to be there too
but....


i hope things will be fine
like years ago
the moments that i really miss
and......
i miss u
but..
do u miss me?